Značky
Istrijský kravský sýr s lanýži spojuje dvě důležité istrijské tradice – výrobu sýra a výrobu lanýžů. Získává se z mléka a lanýžů z Istrie stejnou technologií jako istrijský...
Istrijský kravský sýr Špin, vyráběný ze syrového mléka, patří do skupiny tvrdých sýrů na pomezí se sýry polotvrdými. Po 60 dnech zrání už rozhodně nemládne, ale již při prvním...
Istrijský sýr Špin mladý kravský sýr vyrobený z plnotučného mléka patří do skupiny polotvrdých sýrů. Po 20 dnech zrání se jeví jako osvěžení, které potěší jemnou chutí...
Tvrdý plnotučný míchaný sýr vyrobený smícháním ovčího mléka a plnotučného kravského mléka. Díky poměru kravského léku, který je minimálně 70 % a ovčího mléka minimálně 15 %, je...