Tvrdé sýry
Značky
Istrijský kravský sýr s lanýži spojuje dvě důležité istrijské tradice – výrobu sýra a výrobu lanýžů. Získává se z mléka a lanýžů z Istrie stejnou technologií jako istrijský...
Istrijský kravský sýr Špin, vyráběný ze syrového mléka, patří do skupiny tvrdých sýrů na pomezí se sýry polotvrdými. Po 60 dnech zrání už rozhodně nemládne, ale již při prvním...
Istrijský sýr Špin mladý kravský sýr vyrobený z plnotučného mléka patří do skupiny polotvrdých sýrů. Po 20 dnech zrání se jeví jako osvěžení, které potěší jemnou chutí...
Sýr Livanjski, jehož jedinečný způsob výroby podle původní receptury se po desetiletí dědí z generace na generaci, aby získal vysokou kvalitu a zvláštní texturní vlastnosti s...
MIZO Kaškaval kravský - pařený sýr z kravského mléka. Sýr se paří v horké vodě a následně tvaruje do konečné podoby. Má pikantní, slanou, někdy mírně nahořklou chuť. Ačkoli...