Belje
Mezi klobásou a Baranjskim kulenem je mnoho podobností a nejdůležitějším pojítkem je ruční výroba z nejlepších částí vepřového masa a výběrové červené mleté papriky, která...
Baranja kulen je tradiční uzená masová pochoutka, která se v Baranji vyrábí od konce 19. století. Od výběru nejjemnějších kusů vepřového masa, přes přípravu náplně, jeho...
Slanina se udí na bukovém dřevě v otevřených topeništích podle tradičního postupu používaného v místních selských udírnách ve Slavonii a Baranji. Celá výroba probíhá ručně,...
Tradiční receptura, vybrané suroviny a specifický způsob výroby jsou zárukou maximálního potěšení z kvality a chuti klobásy Baranja. Sušením 160 g čerstvého vepřového masa bylo...
Baranja kulen je tradiční uzená masová pochoutka, která se v Baranji vyrábí od konce 19. století. Od výběru nejjemnějších kusů vepřového masa, přes přípravu náplně, jeho...
Stránka 1 z 1 - 9 položek celkem